Eksklusiv julefrokost på Admiral Hotel i København

0
Admiral Hotel i København byder velkommen med flotte kanoner

Snowball 2017

Selvom julen er flere måneder væk, er det snart på tide at finde den perfekte lokation for firmaets årlige julefrokost. På Admiral Hotel i København kan I afholde jeres julefrokost i historiske rammer fyldt med musik, festlige indslag, mandelgave og, ikke mindst, lækker julemad.

Julemad fra prisbelønnet restaurant

Admiral Hotels årlige Snowball-fest giver jer mulighed for at opleve den perfekte julefrokost, hvor der hverken er gået på kompromis med mad, underholdning eller julestemning. Hotellets professionelle og passionerede personale står klar til at tage hånd om hver en gæst og forkæle jer med den lækreste mad kokkereret af det prisvindende køkken fra restaurant SALT. Jeres smagsløg og sanser kommer til at opleve nye højder, når nyfortolkninger af de klassiske juleretter bliver serveret.

Vind en mandelgave

Med til enhver julefrokost hører selvfølgelig muligheden for at vinde en mandelgave – og denne aften er ingen undtagelse. Hver aften, til Snowball-arrangementet, bliver der trukket lod blandt aftenens gæster om en eftertragtet mandelgave bestående af en lækker middag på restaurant SALT.

Hold eksklusiv julefrokost i flotte omgivelser
Billedmateriale venligst udlånt af Admiral Hotel

En julefrokost i luksusklassen

Aftenens forløb

  • 18.30 åbner dørene, hvor velkomstdrinks bliver serveret
  • 19.00 bliver julebuffeten serveret, hvor I kan hygge med lækker mad, vin og hinanden
  • Efter maden er der livemusik leveret af Søren Sebbe Band
  • Fra kl. 01.00-03.00 fortsætter festen i hotellets eksklusive New Yorker lounge, hvor en DJ kommer og spiller festligt musik, og bartenderne står klar med lækre drinks.

Snowball-prisen inkluderer

  • Velkomstdrinks
  • SALTs store julebuffet
  • Øl, juleøl, vin, vand, kaffe/te
  • Underholdning i form af livemusik
  • DJ, der spiller til kl. 03.00

Se priserne for Snowball-arrangementet her.

Overnatning på hotellet

Admiral Hotel giver ligeledes alle gæster mulighed for at overnatte på deres smukke hotel, hvor I vil få serveret lækker morgenbuffet dagen derpå. 

Book allerede nu

Admiral Hotel er et særdeles populært sted at afholde julefrokoster, så tøv ikke med at booke jer ind på dette års Snowball-arrangement – der er allerede udsolgt nogle af dagene. Se her listen over datoer for afholdelse af Snowball 2017. 

Find booking- og kontaktoplysninger her.

0 KOMMENTARER

SKRIV ET SVAR